Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Dollani

Η εταιρία Dollani δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον χώρο των κατασκευών και ανακαινίσεων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας με προσοχή πάντα στην λεπτομέρεια.

Παρέχουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης για τον επαγγελματικό σας χώρο (καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία κλπ.) αλλά και για την κατοικία σας (διαμέρισμα, μονοκατοικία) σε ασυναγώνιστες τιμές.
Το πλήρως εξειδικευμένο συνεργείο μας που αποτελείται από ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, τεχνίτες, ελαιοχρωματιστές κτλ. θα φροντίσει για ένα τέλειο αποτέλεσμα στον προγραμματισμένο χρόνο! Επίσης η εταιρία μας συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς για την καταλληλότερη λύση για τον χώρο σας.

Συνδυάζουμε την αρίστη ποιότητα υλικών με την μακρόχρονη εμπειρία μας, για να σας δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα καλύπτοντας και τις πιο υψηλές σας απαιτήσεις.

Έχοντας την τεχνογνωσία και την υποδομή, αναλαμβάνουμε συνολικά την ανακαίνιση του σπιτιού, του καταστήματος ή όποιου άλλου χώρου επιθυμείτε!

Υπηρεσίες