Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εξοικονομώ κατ’ οίκον

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κατασκευαστικές παρεμβάσεις που μπορούν να χρηματοδοτηθούν μέσα από πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» αναβαθμίζοντας ενεργειακά το χώρο σας. Μεταξύ αυτών η εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, η μόνωση ταρατσών και η θερμοπρόσοψη – θερμομόνωση τοιχοποιίας.

Το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» δίνει σημαντικά οικονομικά κίνητρα σε ιδιοκτήτες κατοικιών να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση (Πράσινη Ανακαίνιση) του κτιρίου τους συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην επίτευξη των ενεργειακών και περιβαλλοντικών στόχων της χώρας. Οι παρεμβάσεις αυτές προτείνονται κατόπιν Ενεργειακής Επιθεώρησης από Ενεργειακό Επιθεωρητή.

Αναβαθμίστε μαζί μας ενεργειακά το χώρο σας με το πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”

Επιδοτούμενες Εργασίες

οφέλη του προγράμματος

συμμετοχή στο πρόγραμμα

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ανάλογα με το εισόδημα του κάθε ωφελούμενου καθορίζεται το ύψος της επιδότησης. Για εισόδημα πάνω από 35.000€ ατομικό ή 45.000€ οικογενειακό το ποσοστό επιχορήγησης είναι μηδενικό αλλά σας παρέχεται 100% άτοκο δάνειο και καλύπτονται 100% το κόστος των ενεργειακών επιθεωρήσεων και η αμοιβή του συμβούλου έργου.

Τα ποσοστά επιχορήγησης φτάνουν έως και 70% και κλιμακώνονται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και τον αριθμό των προστατευόμενων μελών. Όσο πιο χαμηλό είναι το εισόδημα τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό επιδότησης. Αυτό ξεκινά από 25% και ανεβαίνει κατά 5% ανά παιδί.